Zaalvoetbal voor Onder-13 - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Zaalvoetbal voor Onder-13

Ben je geïnteresseerd om te gaan zaalvoetballen? Hieronder vind je de nodige informatie:

  • Er wordt gespeeld van september tot begin april. Er vindt geen winterstop plaats en er wordt eens per drie weken gevoetbald.

  • De wedstrijden worden gespeeld in de Dars in Wervershoof of de Sluis in Hoogkarspel.

  • De wedstrijden worden gespeeld op zaterdags tussen 16.00 en 18.30 uur.

  • Er zijn drie leeftijdscategorieën te weten; 9-10 jarigen, 10-11 jarigen, 11-12 jarigen.

  • Vanuit de KNVB worden er geen competities voor onder 11 of 13 georganiseerd. De zaalvoetbalverenigingen Bob Nieuwboer (Wervershoof) en Bot Meubelen (Hoogkarspel) hebben een onderlinge competitie georganiseerd met onder andere ook Landbouw (Westwoud), Woudia (Westwoud) en Lutjebroek.


Hoe kun je je aanmelden?

  • Je kunt je aanmelden bij John Groot of Ard Botman per mail. enyoji@hotmail.com of ard@deruimtevooroplossingen.nl voorzien van voor- en achternaam, geboortedatum, huisadres en telefoonnummer.

  • De contributie bedraagt per team +/- € 200,-. Onze voorkeur gaat uit om je als team aan te melden en met minimaal 7 spelers inclusief keeper en coach het seizoen te starten. Dat zou dus in dit geval betekenen dat het tussen de € 25,- en € 30,- per speler kost.

  • Wil je je individueel aanmelden, dan is dat geen probleem en proberen we voor iedereen een geschikt plekje te vinden in de juiste leeftijdscategorie, maar dit is wel afhankelijk van jullie aanmeldingen. Wanneer de indeling voor de teams in grote lijnen rond is word je hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld waarna de teamindelingen definitief worden gemaakt.


Als blijkt dat het maken van een team op dat moment niet mogelijk is vanwege onvoldoende aanmeldingen, hoor je dit ook van ons. We gaan dan samen met je op zoek naar een passende oplossing zodat je wel kunt zaalvoetballen.

Aarzel niet en geef je snel op via de website!

Hebben jullie nog vragen, neem dan contact op met:

John Groot: enyoji@hotmail.com / 06-27623911
Ard Botman: abotman@bouwbedrijfbotman.nl / 06-53710671.

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!