Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste zaalvoetbalnieuws

Aftrap van de Grote Clubactie

Gisteren, 18 september 10:45  Sporting Andijk gaat loten verkopen met de Grote Clubactie Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor jeugd activiteiten/sportmaterialen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. meer »

55x gelezen

Sporting Andijk gaat loten verkopen voor jeugd activiteiten/sportmaterialen

8 september 16:15  Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Sporting Andijk De leden van Sporting Andijk zetten zich dit jaar in voor jeugd activiteiten/sportmaterialenmeer »

179x gelezen

aanbieding clubkleding

23 augustus 14:30  De aftrap van een nieuw seizoen staat op het punt om te beginnen. Ook bij Duijn Teamsport laten ze dit niet zomaar voorbij gaan. Daarom is de Sporting Andijk club kleding nu in de aanbieding. meer »

356x gelezen

Doe mee met de Deen sponsoractie!

23 juli 8:45  Je kunt dit jaar Sporting voor het laatste jaar sponsoren tijdens de Deen sponsoractie. Verdien sponsormunten door je boodschappen te doen bij Deen in Wervershoof. Doe de munten in Sporting Andijk koker om te sponsoren.meer »

232x gelezen

We gaan weer klaverjassen!

28 juni 16:45  Het nieuwe seizoen gaat weer van start en we hopen er samen weer een aantal gezellige avonden van te maken. Wij wensen jullie allemaal weer heel veel speelplezier en dat het beste koppel moge winnen!meer »

315x gelezen

Uitnodiging ALV 25/06/21

20 juni 12:45  Beste leden, Graag wij jullie via deze weg uitnodigen om a.s. vrijdag 25 juni de ALV bij te wonen. Deze vind plaatst in de kantine van Sporting Andijk. De vergadering begint om 20.00. Afmelden kan bij secretaris@sportingandijk.nl meer »

415x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!