Het laatste zaalvoetbalnieuws - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste zaalvoetbalnieuws

Uitnodiging Algemene ledenvergadering

17 november 19:15  Via deze weg willen wij u graag uitnodigen voor de algemene ledenvergadering van Sporting Andijk. Mogelijk is het u al opgevallen dat deze is gepland op een maandag i.p.v. vrijdag. Dit is echter een bewuste keuze. Nadat wij uit verschillende richtingen hebben vernomen dat de ALV op vrijdag vaak samenvalt met diverse andere activiteiten. Wij hopen van harte dat de maandag avond een geschikter moment is.

102x gelezen

Duijn Teamsport feestdagen actie!

6 november 23:15  De feestdagen staan alweer voor de deur dus hierbij de jaarlijkse feestdagen actie. Dit jaar een gratis schoenentasje bij een online aankoop op de clubshop boven de €40,-meer »

109x gelezen

Opbrengst Rabo Clubsupport bekend

6 november 23:00  De afgelopen periode konden de klanten van de Rabobank weer stemmen op lokale verenigingen met Rabo Clubsupport. Dankzij dit initiatief van de Rabobank ontvangen deelnemende verenigingen jaarlijks een financiële ondersteuning. Het bedrag is afhankelijk van het aantal stemmen dat de vereniging ontvangt. Bij Sporting Andijk is het spaardoel trainingsmaterialen voor jeugdteams. Dankzij jullie veelvoud aan stemmen ontvangt Sporting Andijk dit jaar weer een significante bijdrage. Hiervoor willen we alle personen die een stem hebben uitgebracht en de Rabobank ontzettend bedanken.

88x gelezen

Kerstbomen verkoop

22 oktober 11:30  1 tot en met 16 december worden er weer kerstbomen verkocht naast het Dropshuis centrum. Kruizen en netjes zijn aanwezigmeer »

185x gelezen

De Grote clubactie

12 oktober 21:00  De grote clubactie is al een poosje geleden van start gegaan. De teller loopt al aardig op. Nog 2 ½ week voordat de boekjes moeten worden ingeleverd. Dus doe nog even goed je best, stuur de QR-code door naar familie, vrienden en bekenden of ga nog even met je boekje langs de buren of laat hem rond gaan op een feestje. (Vergeet ook het superlot niet waarmee je in 1 keer 50 loten verkoopt.) Wie weet sta jij dan in de top 3 beste verkopers van Sporting Andijk en verdien je een mooie prijs.

140x gelezen

Veiling Dorpshuis: zaterdag 4 november 19:30

25 september 13:00  Stichting Veiling Dorphuis is druk bezig met de voorbereidingen voor de veilingavond die gehouden gaat worden in Dorpshuis Centrum op zaterdag 4 november. Bedrijven en particulieren geven hun bijdrage in de vorm van geld, artikelen, diensten, leuke uitjes en workshops. Op 4 november proberen wij al deze items stuk voor stuk en voor een leuk bedrag aan de man te brengen via een gezellige veilingavond. Alle kavels worden per opbod verkocht. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan het Andijker Verenigingsleven. meer »

266x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!