Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste voetbalnieuws

Aftrap van de Grote Clubactie

Gisteren, 18 september 10:45  Sporting Andijk gaat loten verkopen met de Grote Clubactie Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor jeugd activiteiten/sportmaterialen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. meer »

55x gelezen

Sporting Andijk gaat loten verkopen voor jeugd activiteiten/sportmaterialen

8 september 16:15  Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Sporting Andijk De leden van Sporting Andijk zetten zich dit jaar in voor jeugd activiteiten/sportmaterialenmeer »

179x gelezen

aanbieding clubkleding

23 augustus 14:30  De aftrap van een nieuw seizoen staat op het punt om te beginnen. Ook bij Duijn Teamsport laten ze dit niet zomaar voorbij gaan. Daarom is de Sporting Andijk club kleding nu in de aanbieding. meer »

356x gelezen

Doe mee met de Deen sponsoractie!

23 juli 8:45  Je kunt dit jaar Sporting voor het laatste jaar sponsoren tijdens de Deen sponsoractie. Verdien sponsormunten door je boodschappen te doen bij Deen in Wervershoof. Doe de munten in Sporting Andijk koker om te sponsoren.meer »

232x gelezen

Voorlopige indeling trainingsvelden 21/22

12 juli 19:45  Start voetbaltrainingen seizoen 2021-2022 ter voorbereiding op het nieuwe seizoen starten de voetbaltrainingen weer vanaf maandag 23 augustus bij Sporting. In de bijlage is het voorlopige trainingsschema in te zien voor het seizoen 2021-2022. Omdat nog niet alle doelgroepen voorzien zijn van trainers kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden. Fijne vakantie!meer »

567x gelezen

Vacature Hoofd Jeugd Opleiding voetbal (HJO)

12 juli 19:30  Sporting Andijk is een sociale dorpsvereniging waar plezier en resultaat hand in hand gaan. We faciliteren een veilige sportomgeving waar plezier, ontwikkeling, positiviteit en sportiviteit voorop staan. We willen alle spelers op alle niveaus spelplezier bieden in een omgeving waarin zij zich als speler en als team zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Voor onze jeugdopleiding zijn we per direct op zoek naar een:meer »

774x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!