Het laatste voetbalnieuws - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste voetbalnieuws

Sporting Andijk doet mee met de Grote Clubactie!

18 september 8:15  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet met z’n allen de schouders eronder. We hopen op een mooie opbrengst voor sportactiviteiten /- clinics en materiaal. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »

43x gelezen

Rabo Clubsport actie

4 september 12:15  Vandaag is de jaarlijkse Rabo Clubsupport actie begonnen. Leden/klanten van de Rabobank kunnen op hun favoriete vereniging stemmen. De hoeveeheid stemmen heeft invloed op de hoogte van de financiele bijdrage die wij vanuit de Rabobank ontvangen. Ook Sporting Andijk doet dit jaar weer mee aan deze actie. Kunnen wij ook op jouw stem rekenen? Meedoen is heel gemakkelijk en snel via de Rabobank app.meer »

104x gelezen

Indeling trainingsvelden 2023-2024

30 augustus 19:30  Hierbij de indeling van de trainingsvelden voor komend seizoen.meer »

128x gelezen

Stef bedankt!

19 juli 9:00  Aan het einde van dit seizoen heeft Stef Mellema afscheid genomen van de voetbalcommissie. Op zich niets vreemds dat een vrijwilliger besluit om iets anders te gaan doen. Maar in dit geval willen we toch even stil staan bij deze vrijwilliger die al ruim 20 jaar onafgebroken in bestuursfuncties heeft gezeten. meer »

272x gelezen

Voorlopige indeling jeugdteams Sporting Andijk seizoen 2023-2024

17 juli 14:30  In de afgelopen maanden zijn door de Technische Commissie Jeugd (TCJ) de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer gestart. meer »

457x gelezen

Sporting Andijk promoveert naar de 4e Klass

27 juni 22:30  Na de overstap van de zondag naar speeldag zaterdag begon de nieuwe selectie in de 5e klasse. De selectie onder leiding van Bas Ruiter en Rob Smit bestond uit een mix van oud selectiespelers van Zondag en Zaterdag aangevuld met talentvolle jeugdspelers en een paar spelers die weer terugkeerden op het oude nest na een uitstap naar Onderdijk. meer »

200x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!