Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste korfbalnieuws

Sporting Andijk gaat aan de slag met Taakie!

27 september 21:30  Sporting Andijk is op zoek naar jou, als vrijwilliger! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen krijgen wij een goed beeld van alle mogelijke vrijwilligers die onze club rijk is!meer »

23x gelezen

Grote Clubactie 2022

23 september 19:45  Sporting Andijk gaat loten verkopen voor activiteiten en materiaal voor de jeugdleden. Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. Sporting Andijk doet dit jaar weer mee. Onze leden zetten zich in voor de vereniging. 80% van al het opgehaalde geld daar direct naar de clubkas. Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Sporting Andijk. meer »

60x gelezen

Vacature webmaster

14 september 19:15  Waar vroeger iedere week het programma van de voetbal en handbal als papieren bundel door de brievenbus ging, gaat dit inmiddels digitaal. Volledig automatisch worden de uitslagen en programma’s bijgewerkt en kan iedereen op de pc of smartphone altijd en overal kijken waar er gevoetbald moet worden. Ook voor evenementen en andere relevante nieuwberichten is de website het vaste communicatie middel naar de leden van Sporting Andijk. meer »

725x gelezen

Vrijabo borrel met Perfect Juice

17 augustus 7:15  Het is weer tijd voor een Vrijabo Borrel. Deze keer onder de muzikale begeleiding van Perfect Juice. meer »

466x gelezen

Familie bedrijven toernooi woensdag 14 september 2022

15 augustus 15:15  Na een veel te lange tijd is het eindelijk zover en gaan we weer strijden om de felbegeerde Cor-Jan Gutter Bokaal.meer »

257x gelezen

Gevonden sleutelbos

20 juli 16:15  Wie heeft zijn of haar sleutels verloren? Tijdens het Dijkpop weekend is er op de parkeerplaats van Sporting Andijk een keycord met daaraan 3 sleutels gevonden. Waarvan een sleutel past op de toegangspoort van Sporting Andijk. Bent u de eigenaar? Neem dan contact op met Anne-Miek de Vries via 06-42723870meer »

278x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!