Het laatste korfbalnieuws - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste korfbalnieuws

Veiling Dorpshuis: zaterdag 4 november 19:30

25 september 13:00  Stichting Veiling Dorphuis is druk bezig met de voorbereidingen voor de veilingavond die gehouden gaat worden in Dorpshuis Centrum op zaterdag 4 november. Bedrijven en particulieren geven hun bijdrage in de vorm van geld, artikelen, diensten, leuke uitjes en workshops. Op 4 november proberen wij al deze items stuk voor stuk en voor een leuk bedrag aan de man te brengen via een gezellige veilingavond. Alle kavels worden per opbod verkocht. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan het Andijker Verenigingsleven. meer »

29x gelezen

Sporting Andijk doet mee met de Grote Clubactie!

18 september 8:15  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet met z’n allen de schouders eronder. We hopen op een mooie opbrengst voor sportactiviteiten /- clinics en materiaal. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »

70x gelezen

Rabo Clubsport actie

4 september 12:15  Vandaag is de jaarlijkse Rabo Clubsupport actie begonnen. Leden/klanten van de Rabobank kunnen op hun favoriete vereniging stemmen. De hoeveeheid stemmen heeft invloed op de hoogte van de financiele bijdrage die wij vanuit de Rabobank ontvangen. Ook Sporting Andijk doet dit jaar weer mee aan deze actie. Kunnen wij ook op jouw stem rekenen? Meedoen is heel gemakkelijk en snel via de Rabobank app.meer »

119x gelezen

Uitnodiging zaterdag 2 september 2023

27 juni 22:30  Yes, we bestaan alweer 75 jaar! En dat willen we graag vieren op zaterdag 2 september 2023. Een gezellige dag met leden en oud-leden. Leuk om je (oude) teamgenoten weer te ontmoeten, herinneringen ophalen en gezellig bijkletsen.meer »

260x gelezen

Korfbal familie bedrijven toernooi

5 juni 11:00  7 juni as. Vanaf 18.30 vindt het korfbal familie bedrijven toernooi plaats bij Sporting Andijk. 8 teams zullen strijden om de felbegeerde Cor- Jan Gutter bokaal. Er is ook een loterij waarvan de opbrengst gaat naar het 75 jarig jubileum later dit jaar. Komt allen!

143x gelezen

Hemelvaart toernooi 2023

6 mei 16:30  6 spelers + 1 keeper: Minimaal 1 dame in het veld. Leeftijd 16+meer »

392x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!