Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste handbalnieuws

Gevonden sleutelbos

20 juli 16:15  Wie heeft zijn of haar sleutels verloren? Tijdens het Dijkpop weekend is er op de parkeerplaats van Sporting Andijk een keycord met daaraan 3 sleutels gevonden. Waarvan een sleutel past op de toegangspoort van Sporting Andijk. Bent u de eigenaar? Neem dan contact op met Anne-Miek de Vries via 06-42723870meer »

208x gelezen

Andijker voorronde NK Stoepranden groot succes

17 juli 13:00  Op 15 juli 2022 was De Weid het toneel van de Andijker voorronde voor het NK Stoepranden. Waar de bezoekersaantallen normaal al groot zijn voor een avondje Discozwemmen, bleek de combinatie met deze voorronde helemaal succesvol. Zo'n 200 bezoekers waren aanwezig, waarvan een groot deel zich ook aan het stoepranden waagde. In twee leeftijdscategorieën werd er gestreden voor de winst. In de leeftijd van 6-10 jaar ging de finale tussen Ivan Groot en Sidney Raven. Bij de kinderen van 11-14 jaar waren dat Kiki Wubbolts en Younes Alkulaib. Beide wedstrijden waren erg spannend en gingen lang gelijkop. Uiteindelijk trokken Ivan en Younes aan het langste eind en mochten zij hun tickets in ontvangst nemen! De finale onder leiding van Jantje Beton is op 18 september 2022 in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Wie weet kiezen zij ervoor om de Andijker eer hoog te houden!meer »

115x gelezen

Bedankt Carola!

7 juli 20:00  Tijdens de afgelopen ALV is Carola afgetreden als bestuurslid bij Sporting Andijk. Vanaf de oprichting van Sporting Andijk is Carola actief geweest als secretaris binnen de vereniging. Maar ook daarvoor al vervulde ze deze rol binnen A.V.V. In totaal heeft is ze hierdoor in totaal 13 jaar! actief geweest binnen besturen van het Andijker verenigingsleven. We willen Carola graag bedanken voor de vele jaren van inzet. meer »

391x gelezen

Vacature webmaster

28 juni 19:15  Waar vroeger iedere week het programma van de voetbal en handbal als papieren bundel door de brievenbus ging, gaat dit inmiddels digitaal. Volledig automatisch worden de uitslagen en programma’s bijgewerkt en kan iedereen op de pc of smartphone altijd en overal kijken waar er gevoetbald moet worden. Ook voor evenementen en andere relevante nieuwberichten is de website het vaste communicatie middel naar de leden van Sporting Andijk. meer »

430x gelezen

Brief deelnemers kamp 2022

24 juni 16:45  Beste deelnemer, Op 25 juni is het zover! Het is weer tijd voor het tentenkamp van Sporting Andijk. We vinden het ontzettend leuk dat jij ook komt. Dit jaar is het thema FEEST! meer »

327x gelezen

Update: Handbal afsluiting seizoen 12 juni 2022

20 juni 21:30  Na een mooi seizoen heeft de handbal op 12 juni 2022 het seizoen feestelijk afgesloten. Bijna alle teams speelden thuis, wat het een druk bezochte dag maakte. Ook het prachtige weer hielp mee voor de feestvreugde. Onder het genot van een hapje en een drankje heeft ieder team, samen de vernieuwde handbalcommissie, het seizoen spetterend afgesloten. Ondertussen is er ook geoefend voor het NK stoepranden, wat op 15 juli 2022 plaats zal vinden bij Zwembad De Weid. meer »

221x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!