Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste handbalnieuws

Fifa 23 toernooi

22 november 14:15  Op 17 december staat het legendarische Fifa 23 toernooi gepland voor de jeugd. meer »

65x gelezen

Wij gaan aan de slag met Taakie !

16 november 21:00  Vrijwilligerscampagne In het voorjaar van 2021 hebben we een vrijwilligerscampagne gevoerd om te kijken op welke manier we leden, ouders/verzorgers en dorpsgenoten enthousiast konden maken om hun steentje bij te dragen, al is het maar een paar uurtjes per jaar. U bent toen als lid of ouder en/of verzorger van een lid gebeld om te inventariseren of u zich zou willen inzetten voor Sporting Andijk en waar uw interesses/talenten lagen. meer »

99x gelezen

kerstbomen verkoop

14 november 20:15  Ook dit jaar staan onze vrijwilligers klaar met de mooiste kerstbomen. Op de vertrouwede plek naast dorpshuis Het Centrum staan vanaf 1 december diverse prachtige kerstbomen klaar om opgetuigd te worden. meer »

36x gelezen

IN MEMORIAM PIET DE BOER

10 november 17:00  Ons bereikte het droevige bericht dat onze oud-speler Piet de Boer op de gezegende leeftijd van 93 jaar is overleden. Piet is vlak na de Tweede Wereldoorlog lid geworden van de voorloper van Sporting Andijk. Met zijn toenmalige teamgenoten heeft hij nog gevoetbald tegen de bevrijders als ontspanning voor deze soldaten.meer »

209x gelezen

Duijn Teamsport feestdagen actie

6 november 10:00  We zijn alweer in de maand november aanbeland en de feestdagen komen langzaam maar zeker weer om de hoek kijken. Bij Duijn Teamsport hebben ze daarom weer een mooie feestdagen actie gelanceerd.meer »

157x gelezen

Uitverkoop kleding Sporting Andijk (update 6-11-22)

2 november 17:45  Alle zwarte en witte sokken kosten €2,50 per stel! De kleding van Sporting Andijk (oude stijl) zoals trainingspakken, trainingsbroeken, retro trainingsjacks, ziptops, regenjacks etc. gaat in de uitverkoop. Alle items zijn te koop voor € 5 per stuk. Mocht je interesse hebben om de kleding te bekijken en/of te passen mail dan naar amt.devriesbeerepoot@quicknet.nl Wij zullen een avond inplannen waarop de kleding bekeken en gepast kan worden en zullen u hierover dan verder informeren. meer »

483x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!