Het laatste handbalnieuws - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste handbalnieuws

Sporting Andijk doet mee met de Grote Clubactie!

18 september 8:15  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet met z’n allen de schouders eronder. We hopen op een mooie opbrengst voor sportactiviteiten /- clinics en materiaal. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »

29x gelezen

Rabo Clubsport actie

4 september 12:15  Vandaag is de jaarlijkse Rabo Clubsupport actie begonnen. Leden/klanten van de Rabobank kunnen op hun favoriete vereniging stemmen. De hoeveeheid stemmen heeft invloed op de hoogte van de financiele bijdrage die wij vanuit de Rabobank ontvangen. Ook Sporting Andijk doet dit jaar weer mee aan deze actie. Kunnen wij ook op jouw stem rekenen? Meedoen is heel gemakkelijk en snel via de Rabobank app.meer »

91x gelezen

Handbalclinic in zwembad De Weid Andijk

6 mei 16:30  Op initiatief van Claudia Appel, ledenraadslid van de Rabobank, werden er in de meivakantie handbalclinics verzorgt in de regionale zwembaden. Een samenwerking van de handbalbond en international Tom Zwarthoed bracht de handbalsport en de zwembaden een leuke sportieve activiteit.meer »

123x gelezen

Hemelvaart toernooi 2023

6 mei 16:30  6 spelers + 1 keeper: Minimaal 1 dame in het veld. Leeftijd 16+meer »

371x gelezen

Handbal keeperstraining van Eva Jansma

16 april 10:15  Zaterdag 15 april kregen de keepers van Sporting Andijk handbal keeperstraining van Eva Jansma. Eva komt uit Andijk en is haar carriere bij Sporting begonnen. Eva heeft na Sporting bij oa VVW, SEW en VOC het doel verdedigd. Tegenwoordig is zij keepster bij SEW en staat zij regelmatig in het doel van het eerste damesteam. meer »

289x gelezen

Sporting Andijk meisjes C kampioen!

26 maart 20:15  Zondag 26 maart was het feest in De Klamp. De handbal meisjes C van Sporting Andijk werd kampioen in de zaal!meer »

342x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!