Informatie - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Informatie

Vrijwilligers Sporting Andijk

 

Vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Van bestuurs- of commissielid tot barmedewerker, van trainer tot scheidsrechter, van onderhoudsteam tot hulp bij een tentenkamp: een vereniging kan niet zonder vrijwilligers.

Sporting Andijk mag zich rijk rekenen met de vele betrokken dorpsgenoten die zich belangeloos inzetten voor het goed functioneren van de vereniging, waardoor jong en oud het hele jaar door lekker kan sporten.

 

Maar vrijwilligers kun je natuurlijk nooit te veel hebben. Daarom is een ieder van harte welkom om ook zijn of haar steentje bij te dragen, al is het maar een paar uurtjes per jaar. Bij Sporting Andijk zijn er allerlei soorten taken die je kunt invullen. Maar net als bij het sporten zelf staat ook bij het vrijwilligerswerk het plezier voorop. Daarom zoeken we graag samen met de vrijwilliger naar een juiste match in tijd en taak.

 

De Vrijwilligerscommissie bij Sporting Andijk is aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe vrijwilligers. Zij zorgen ervoor dat je als nieuwe vrijwilliger wordt opgevangen en begeleid bij het uitvoeren van de betreffende  vrijwilligerstaken. De Vrijwilligerscommissie is bereikbaar op het emailadres vrijwilligers@sportingandijk.nl .

 

Bij Sporting Andijk heeft iedereen de kans om zich, op zowel sportief als persoonlijk vlak, met plezier te ontwikkelen. Onze vereniging is een sociale en gezellige ontmoetingsplaats die zorgt voor verbinding.

#TROTS OP ONZE VRIJWILLIGERS

Door naar vrijwilligers taken

 

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!