Eerste wedstrijd van gloednieuwe E6 een feit!

Datum

23 januari 2016 9:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag zaterdag 23 jan spelen we uit tegen Medemblik onze eerste wedstrijd als nieuw team, zelfs voor sommige zelfs de aller eerste voetbal wedstrijd. we vertrokken al vroeg vanuit Andijk het was nog maar even over achten! aanvang wedstrijd 9.00 uur.
Vandaag konden we reken op de inval kracht van Yaron ( E5) en Luuk ( F1). we starten acht tegen acht en hadden dus een wissel. In de 8e minuut scoort medemblik 1-0 helaas was het na 10 minuten 2-0. Maar dat maakte Sporting wel wat fanatieker, en gingen goed in de aanval! na 16 minuten werd na vele trucs een eigen doelpunt gemaakt door Eelan dus Medemblik op 3-0. oeps toch wat minder trucjes proberen te doen. Eelan maakte het goed door in de 24e minuut de bal in het doel van Medemblik te schieten. Yes 3-1! dit is een goede oppepper en in de 26e min scoort Yaron 3-2 en zo gaan we ook de rust in. Na de Rust gaan we er weer volop tegen aan. na 5 min scoort medemblik 4-2 en in de 10e min. 5-2 en daarna pas in de 19e min weer 6-2. We zijn veel aan de bal geweest hebben ook leuke kansen gehad, iedereen ging met opgeheven hoofd het veld af. want voor zo'n eerste keer zijn jullie gewoon toppers!