Cor Tuijtel

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

voorafgaand aan deze topper wisten we dat we een aantal schakels miste. topscoorder leks, sjoerd en coach kees. Kees werd vervanger door succescoach Mark Schuitemaker, en rik visser en bas slagter kwamen in plaats van de andere, ook was joost weer terug bij de 2e en michael kwam ons versterken. top vervangers.

west-frisia gebrand om te winnen maakte de wedstrijd gelijk hard, door stevige overtreding en narig te doen gedurende de wedstrijd. waar het bij de meest overtreding tot verbazing van vele bij een waarschuwing bleef stuurde de scheids aan het eind van de 1e helft toch nog 1 van west-frisia van het veld voor een x aantal minuten

Dan maar over op sportieve revanche, mark raasde na een klein half uur spelen in de eerste helft voor de zoveelste keer zijn mannetje voor bij de zestien in, maar deze keer met succes. Hij werd neergelegd, penalty! deze werd benut door michael.

de 2e helft begonnen we weer goed,heel veel kansen. maar helaas lieten we te veel kansen lopen om afstand te nemen van west-frisia in de score. Gelukkig hebben we altijd nog marijn, die de laatste tijd altijd wel weet te prikken. ook deze keer stond hij weer goed en kom makkelijk binnen tikken. 2-0!

De 3-0 zou er ook nog komen maar niet voordat de scheids zijn "minute of fame" had gepakt, bij de eerste keer 3-0  negeerde hij de vlagger, liet door spelen, wij scoorde. Toch besloot hij na een hoop gevloek en getier dat het inderdaad buitenspel was en keurde de goal alsnog af. nog steeds 2-0.

gelukkig kwam de 3e evengoed op de scorebord. Door een practig steekpasje door de centrum van de verdedeging van west-frisia,  joost nam in een keer goed mee en ronde mooi af..3-0!

West-frisia kwam door onoplettendheid achterin ook nog tot scoren via een corner en zetten de eind uitlsag op 3-1..