Onbekend

Opstelling

Vandaag mochten de mannen van Sporting Andijk 2 het opnemen tegen de jongens van VVS 2. Om 10 uur was iedereen die op het lijstje stond aanwezig en kon de koffie inschonken worden.

In de kleedkamer heerste er een positieve spanning, de kleedkamer zat dit keer goed vol, we hadden versterking van John, Joppe en Rens. Met de opstelling in het hoofd begonnen we aan de warming-up, die als vanouds weer goed verliep. Terug de kleedkamer in en nog even een tactisch overleg van onze coach, de kreet werd vandaag verzorgt door aanvoerder Joost, waar nog wat verbeter punten aan vast zaten.

De mannen stonden op het veld en Cor Tuytel kon de wedstrijd beginnen. De eerste minuten ging het balletje lekker rond en werd er goed gespeeld. Met een prachtige assist van Marijn, rende onze haas Mark naar het doel en scoorde hij de 1-0. Helaas konden we maar even genieten van die glory en kantelde de wedstrijd volledig. VVS zag het licht en begon te voetballen na 25 min, met een afstandsschot vloog de bal langs onze keeper, (1-1). Andijk liet zich niet de kaas van het brood eten, de rollen werden omgedraaid en dit keer gaf haas Mark de assist en Marijn stond klaar voor de intikker. (2-1). In de 30ste minuut was er een corner voor VVS, de bal draaide richting het doel en een speler van VVS kopte de bal in het zijnet, (2-2). Andijk liet het hier niet bij zitten en werd er een aanval opgezet door Mark. De tegenstander was uiteraard te traag en kon niet anders dan mark onderuithalen kortom penalty. Onze goalgetter Lex zat op de bank dus was het dit keer de eer aan John, die schoot de bal keurig in de hoek, (3-2). In de eerste helft ging het dus gelijk op en kwamen de doelpunten van 2 kanten. De mannen liepen de kleedkamer in met een rust stand van 3-2.

Na een lekker koppie thee starten we met frisse moed de 2de helft. In de rust werd besproken de bal niet te lang vast te houden, de 2de helft was dat frappant minder te zien.

Andijk liet beter voetbal zien in de 2de helft en VVS kwam daardoor niet meer aan voetballen toe. De doelpunten kwamen van Andijk, VVS fungeerde alleen nog als toeschouwer. In de 81ste minuut schoot Joost met veel gevoel en de juiste traptechniek onderkant lat het doel in, een beauty, die gaat de geschiedenis boeken in! (4-2).
In de extra tijd gaf man of the match captain Joost nog een prachtige assist en Mark zorgde voor de 5-2 einduitslag.

Op naar de volgende finale. Tegenstander: ALC uit, komt allen.