Onbekend

Opstelling Sporting Andijk 2

Na het verlies van vorige week (kgb) moest er vandaag iets recht gezet worden om mee te blijven doen om de titel.....

Nu we bovenin mee draaien lijken teams ons het spel te laten maken en dus besluiten we om druk naar voren te zetten. Al snel lijkt de echte scherpte te missen bij sommige spelers en het loopt dan ook van geen kant....
Aanvallend kan Sporting geen vuist maken en dus krijgt het na een minuut of 20 zeer terecht de 1-0 om de oren.
Het lijkt helemaal nergens op wat we laten zien en dus kon die 2-0 natuurlijk niet uitblijven....en ja dus nog voor de rust viel deze.

In de rust een teneergeslagen ploeg die als ik de koppies zo zag er weinig geloof meer in hadden. Na wat aanwijzingen om het nog een wedstrijd te laten worden en dat slechter als de eerste helft niet kon werd het tijd om weer te beginnen.

Roy Verhoef was klaargestoomd om met zijn doelgerichtheid iets teweeg te brengen, wat na een minuut of 10 resulteerde in een enorme pegel op de paal.
Iets wat op geloof leek kwam terug in de ploeg en de aanval werd weer gezocht.....na nog een paar speldenprikken van onze kant was het echter West-Frisia die na een blunder in de defensie van ons de wedstrijd in het slot gooide.