19 februari 2017 11:30

Accommodatie

Onbekend

Opstelling Sporting Andijk 2

Vandaag mochten de mannen van Sporting Andijk 2 het opnemen tegen het altijd lastige Medemblik. Medemblik had de laatste wedstrijden een jonge selectie opgesteld dus mochten we aan de bak.  De eerste 30e minuten van de wedstrijd was het lastig om de 0-1 te maken. Totdat Mark  met een goede actie langs de verdediging kwam en een mooie pass gaf op Marijn gaf en die erin tikte, 0-1. Aan het einde van de eerste gaf Sjoerd een crosspass op Lex die de bal vervolgens door de benen liet lopen en bij Mark in de voeten kwam en de bal erin schoot, 0-2. In de 45e minuut wist Lex nog een assist te geven op alweer Mark en die de bal er nog een keer inschoot. Met 0-3 mochten de mannen hun rust pakken en zich voorbereiden op de tweede helft van deze spannende wedstrijd.

De tweede helft verliep ook weer de eerste 30 minuten moeizaam maar na een mooie actie en pass van Bas wist Harm de bal erin te schieten, 0-4. Na weer 11 minuten de stand vast te houden was Medemblik aan bal en schoot met een afstandsschot de bal in ons net, 1-4. Aan het einde van de wedstrijd gaf Sjoerd een steekbal op Mark die met 40 km/u zijn tegenstander het bos instuurde en strakke bal op Bas gaf die de bal er ook vervolgens inschoot, 1-5. En tenslotte in de 90e minuut gaf Jasper een lange bal op Bas die een op een kwam met de keeper en de bal er koel in het net schoot, 1-6. Na deze overwinning waren de mannen van Sporting Andijk koploper in de competitie en mogen we ons gaan voorbereiden op de wedstrijd Sporting Andijk – West-Frisia.