Olav Wierink

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Het altijd lastige Woudia stond op het programma. Meestal garant voor een team met veel lengte op veld. Tijdens de openingswedstrijd van het seizoen tegen de Westwouders moest er genoegen genomen worden met een gelijkspel (1-1), wat nog in de laatste minuut werd behaald. Dat moest thuis rechtgezet worden was al snel duidelijk.

Terwijl de meeste spelers vanuit de kantine naar beneden dropen om zich om te kleden, draaide Wissekerke zich nog een keer om. Deze bleek vandaag niet bij machte om aan te sluiten. Na een korte warming-up konden we aan de bak. De eerste helft heeft Andijk de overhand maar kan er door slordig spel geen vuist gemaakt worden tegen het stugge Westwoud. Laatstgenoemde weet alleen gevaarlijk te worden uit enkele counters uit het balverlies van Andijk. Dit zorgt voor een 0-0 stand tijdens de rust. De coach wisselt Smit voor Smit en het is duidelijk dat de 2e helft anders moet.

De tweede helft speelt Andijk zorgvuldiger en speelt de bal afwachtend rond. Dit resulteert in enkele uitbraken van onze aanvallers. Vooral Volkert weet de diepteballen, als hij zichzelf weet bij te houden, goed te benutten. Een penalty (benut door Ursem) en een doelpunt is het rendement. Woudia weet waarachtig nog iets terug te doen door een tegendoelpunt te maken. In de laatste minuten moet Volkert de strijd staken door het achterhoofd van de tegenstander te koppen, met twee hechtingen tot gevolg. Als twee spelers van Woudia elkaar onderuit schieten vind de scheids het ook genoeg geweest.