Accommodatie

Onbekend

Opstelling Sporting Andijk 2

Zondag 13 november een grauwe dag met nattigheid en kou. Vol vertrouwen richting spanbroek om daar weer ons kunsten te laten zien. Helaas pakte dit iets anders uit dan verwacht. Ten eerst waren we niet op volle sterkte maar daar maakte we ons weinig zorgen over want we hadden een speciale invaller en daar hadden we de vertrouwen in,  ouwe vedette Roy Verhoef.

Van te voren wisten we dat we het kunstgras weer eens in ruilde voor het echt gras en daar bleken we het lastig mee te hebben. Vanaf het eerste fluit signaal waren we niet ons zelf en kwamen we al gauw onder druk van VVS. Naar een kwartier spelen kwamen we uit een corner op achterstand.

Hierna werden we iets meer onszelf en  kregen we kansen, na een klein halfuur kwam wissekerke van links naar binnen en vuurde een knal richting korte hoek die er in huppelde 1-1.

De rest van de 1e helft waren we in gelijke met VVS tot net voor rust toen ze het net weer wisten te vinden. Dit bleef een beetje hangen in onze kopjes want de 2e helft verliep niet beter en kwamen we al gauw tegen weer een tegentreffer, een afstandschot was te matig voor onze goalie..

Met niet veel beter spel maar wel om mentaliteit en doorzettingsvermogen gingen we opzoek naar de 3-2 en die kwam er. Bas werd onderuitgehaald in de 16 meter of in ieder geval deed hij de scheids geloven en die wees resoluut naar de penalty stip. Waarna leks aanlegde en zonder moeite erin poefde… Verhoef inmiddels ook in het veld had niet zijn geluksdag want de tegenstander wilde hem graag van erg dichtbij bekijken en ze kwamen hierbij flink in botsing met de hoofden, waarbij vooral de tegenstanders de meeste schade had opgelopen en met een deuk in zijn hoofd het veld afdroop.. Roy had enkel last van een beetje bloed en flinke hoofdpijn. Waardoor Barry en me hem na de wedstrijd onder begeleiding naar huis hebben gebracht.. Ohja bas tikte ook nog de 3-3 binnen waardoor we geen nederlaag opliepen…