Accommodatie

Onbekend

Opstelling Sporting Andijk 2

Vandaag mochten de mannen van Sporting Andijk 2 het opnemen tegen Victoria O. De dag begon al zwaar aangezien we om 9 uur al aanwezig moesten zijn en de meeste mannen een zware nacht hebben beleefd. Eenmaal aangekomen in Obdam en omgekleed in de kleedkamer mochten we het hoofdveld betreden en ons opwarmen.

Na een goede toespraak van de coach was het tijd om de wedstrijd te starten. Het was een moeizame eerste helft waarin we de meeste kansen hebben gecreëerd en er duidelijk bovenop zaten, maar helaas geen doelpunt uit kwam. De scheidsrechter floot na 45 minuten de eerste helft af en was het tijd om de rust te pakken.

De rust zat erop en we mochten ons klaar maken voor de tweede helft. Al snel in het begin merkten we dat Victoria O er doorheen was en we er makkelijker doorheen konden komen. Na een paar goede combinaties wist Lex er doorheen te komen rond randje 16 en legde de bal af op Sjoerd. De voorsprong was er, 0-1. De spanning was gestegen want Victoria O wilde natuurlijk de gelijkmaker maken. Maar de mannen van zondag 2 wisten stand te houden ondanks een paar twijfelachtige beslissingen van de scheids. Na lang te hebben geknokt floot de scheids af en waren de 3 punten binnen. Ik zeg ga zo door Sporting Andijk, met dit resultaat komen we er wel!