Olav Wierink

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

De mannen van Sporting Andijk 2 namen het donderdagavond op tegen VVW 3 voor de beker. Voordat de wedstrijd kon beginnen werd er eerst een half uur naar Ajax gekeken onder genot van een kopje koffie. Eenmaal omgekleed in de kleedkamer was het tijd om het veld te betreden en te beginnen aan een strakke warming-up. Na een goede warming-up werden we nog toesproken door de coach en kon teamcaptain Barry zijn stem laten hoor om ons nog extra te motiveren.

Na 5 minuten koukleumen en de spiertjes alweer koud waren arriveerde de scheidsrechter ook op het veld die te lang bezig was met spelerspasjes te controleren. Na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter was de wedstrijd officieel begonnen. Na matig samenspel van Sporting Andijk werden we vaak onderdruk gezet door de voorhoeden van VVW. Om het spel weer op te pakken en het balletje weer te laten rollen werden er tactieken toegevoegd vanaf de zijlijn.

Kort daarna wist onze spits Ursem vanaf de linkerkant van het veld de bal over de doellijn te schieten en ons op 1-0 voorsprong te brengen.

Naarmate de 1e helft vorderde werden er door beide ploegen kansen gecreëerd  en schoten op doel gelost.

Na hoog druk zetten van Sporting Andijk raakte VVW de bal kwijt en konden we het gemakkelijk uitspelen en genadeloos afstraffen met een score van 2-0  die wederom gemaakt werd door spits Ursem.

Kort daarna floot de scheidsrechter de 1e helft af. In de kleedkamer werden de wissels bekend gemaakt en bleek dat teamcaptain Barry niet meer verder kon voetballen na de aanslag op zijn voet.

Begin van de 2e helft begonnen we sterk en werden er weer gemakkelijk kansen gecreëerd.

Na talloze kansen van Werkhoven die met zijn snelheid telkens werd weggestuurd met diepe ballen en B.Rood die tot twee keer aan toe de bal met zijn hoofd niet de goede hoek in kon sturen bleef de score beperkt.

VVW bleek nog een paar keer gevaarlijk te zijn met afstandsschoten en een vrije trap die op stijlvolle wijze werden gekeerd door doelman Rinkel.

De wedstrijd kwam langzaam tot zijn eind en voor Sporting Andijk was het zeker, drie punten en weer de nul.

20 november wordt de beslissende wedstrijd gespeeld tegen Zouaven 6 voor de 1e plek in de bekercompetitie en tevens de volgende ronde van de beker. Met dit team moet dat vast wel goed komen.