Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Uitnodiging ALV 25/06/21

Geplaatst op

20 juni 2021 12:45


Beste leden,

Graag wij jullie via deze weg uitnodigen om a.s. vrijdag 25 juni de ALV bij te wonen. Deze vind plaatst in de kantine van Sporting Andijk. De vergadering begint om 20.00. Afmelden kan bij secretaris@sportingandijk.nl

Klik hier voor de notulen van de vorige ALV.

 

Ook wordt deze avond de kernvisie van Sporting Andijk gepresenteerd, zie hieronder de begeleidende brief van Marryelle met meer informatie.

 

Beste leden,

 

De projectgroep “Beleid Sporting Andijk” heeft de missie en visie voor Sporting Andijk op papier gezet aan de hand van de input  van allerlei mensen uit de club. Onze missie is het DNA van onze vereniging; onze visie is het ideaalbeeld van hoe onze vereniging er uit zou moeten zien.

Graag vernemen we van jullie of jullie je hierin kunnen vinden of dat jullie wellicht nog op- en of aanmerkingen hebben.


Vanuit onze missie-visie-kernwaarden moeten we onszelf doelen stellen voor de komende jaren met concrete acties om dat te bewerkstelligen.

We hebben alle commissies gevraagd welke doelen zij voor het komende jaar, 3 jaar en 5 jaar zouden willen bereiken en welke concrete acties zij daarvoor willen ondernemen.  

Dit beleidsstuk moet regelmatig binnen de commissies worden besproken om te kijken of de gestelde doelen worden gehaald of bijsturing behoeven.

 

Dit bespreken we ook in de AB-vergaderingen met elkaar om zo zicht te houden op de vereniging breed gestelde doelen en de mate waarin deze gehaald worden.

 

 

Vriendelijke groeten,

 

 

Marryelle Deen

Link kernvisie Sporting Andijk

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!