Sporting Andijk 1 – DKV IJmuiden 1 (Korfbal)

Geplaatst op

1 februari 2016 13:45

Ingezonden verslag

Waar vorige week nog zo goed werd gespeeld door Sporting Andijk en terecht de wel verdiende eerste punten werden gepakt tegen DOC was het tegen DKV andere koek. Helaas kon Sporting Andijk de winst van vorige week niet doorzetten in opnieuw een overwinning en werd er ruim verloren van de koploper in de poule.

Na een slecht begin stond Sporting met de rust al met 14-3 achter. DKV liet duidelijk zien dat zij de kampioenskandidaat nummer 1 zijn en bouwden deze voorsprong na rust gemakkelijk uit wat resulteerde in een eindstand van 24-10.

Coach Chantal Hulstede vertelde na afloop dat de ploeg uit Andijk al blij was deze wedstrijd te kunnen spelen ondanks het gemis van twee heren, dit werd goed opgevangen door Leen Nijdam. Desondanks dit was DKV vandaag gewoon een maatje te groot voor ons en speelde wij niet ons beste spel. Aanvallend waren zij een stuk slimmer en maakten zij hun kansen af. Helaas hebben we vandaag ruim verloren maar volgende week kunnen we thuis revanche nemen tegen Argus.

Supporters zijn volgende week van harte welkom om 16:45 in Sporthal de Klamp om Sporting Andijk naar de overwinning te helpen!