Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In memoriam Jan Sijm

Geplaatst op

17 maart 2021 17:45


Afgelopen zaterdag bereikte ons het droevige bericht dat onze oud-speler en -vrijwilliger Jan Sijm onverwachts is overleden.

Jan heeft alle jeugdelftallen doorlopen en voetbalde uiteindelijk in de selectie van AVV Andijk. Ook in de zaal speelde Jan graag een potje voetbal.

Binnen AVV Andijk heeft Jan diverse vrijwilligerstaken op zich genomen. Hij heeft samen met zijn broer Robbert diverse jeugdelftallen getraind en begeleid. Ook was hij lid van de jeugdcommissie. Helaas kreeg Jan al snel last van zijn rug waardoor hij zijn actieve voetbalcarrière verruilde voor een carrière langs de lijn. Hij heeft diverse seniorenelftallen gecoacht en was vlagger bij het eerste elftal.

Maar ook bij Asonia is Jan als vrijwilliger actief geweest. Hij werd vlagger bij Asonia 2 waar veel van z’n vrienden voetbalden. Ook heeft hij menig Andijker een gezellige avond bezorgd door de legendarische klaverjasavonden bij Asonia. Hij hielp mee met de organisatie maar legde zelf ook graag een kaartje.

Jan liep dus al ver vooruit op onze uiteindelijke fusie!

Jan, een ontzettend blije en enorm hartelijke vent die klaarstond voor de vereniging en die iedereen altijd begroette met een enorme hartelijke glimlach. Rust Zacht.

We wensen zijn familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!