Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Onderlinge jeugdwedstrijden sporting andijk (gewijzigd 29-10-2020)

Geplaatst op

21 oktober 2020 9:15


De nieuwe coronamaatregelen van 14 oktober 2020, verbieden het spelen van wedstrijden. Voor alle jeugd is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan. Sporting Andijk vindt het belangrijk om, binnen de regels, onze jeugd zoveel als mogelijk te kunen laten sporten.

Er is daarom voor de jeugd een aangepast wedstrijdprogramma voor de komende zaterdagen samengesteld. Coronamaatregelen van 14 oktober, zijn aangekondigd voor vier weken en dat houdt in dat de onderlinge wedstrijden vooralsnog de komende drie weken (24 en 31 oktober en 7 november) worden gepland. Net als bij de reguliere wedstrijden, zullen de coaches van Sporting Andijk de teams begeleiden. Nadere details van het wedstrijdprogramma worden via de coaches bekendgemaakt.

Aangezien de kleedkamers volgens de maatregelen gesloten zijn, zullen de spelers in sportkleding op het sportcomplex moeten verschijnen, net als op de reguliere trainingsavonden. Er is dus ook geen gelegenheid om op het complex te douchen. Toeschouwers zijn tijdens de wedstrijden helaas nog niet toegestaan. Verder blijven alle gebruikelijke coronamaatregelen zoals in het Sporting protocol opgenomen van kracht.

 

PHOTO-2020-10-28-13-03-00.jpg

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!