Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aftrap grote clubactie

Geplaatst op

19 september 2020 11:45


Het is waarschijnlijk voor veel inwoners een bekend gezicht dat de jeugd van Sporting Andijk in de 2e helft van september langs de huizen gaat voor het verkopen van loten. Dit jaar gaat het er met de huidige omstandigheden wel iets anders uitzien dan dat u gewend bent.

Het uitgangspunt hierbij is dat de lotenverkopers veilig en verantwoord te werk kunnen gaan. Daarom is ervoor gekozen een groot gedeelte van de verkoop naar een online omgeving te verplaatsen. De jeugdleden gaan vanaf 19 september beginnen met het verspreiden van flyers, hierop staat een QR-code die u kunt scannen, maar ook een direct internet adres (https://clubactie.nl/lot/sporting-andijk/4903349). Deze flyer heeft u mogelijk al ontvangen. Door deze in te voeren op uw computer, tablet of smartphone komt u automatisch op een internetpagina waarop u loten kunt aanschaffen. Op de website van Sporting Andijk (www.sportingandijk.nl) en het Facebook account, houden wij u op de hoogte van hoe de actie loopt.

De opbrengsten zijn bestemd voor aanschaf van nieuwe materialen voor de jeugd. We gaan er met zijn allen hard voor werken en hopen dat u dat ook wil doen. De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Als u er zeker  van wilt zijn een online lot te kunnen kopen, kunt u het ook doen met de QR-Code onder aan dit bericht, of via de link hieronder.

Link naar online loten verkoop: https://clubactie.nl/lot/sporting-andijk/4903349

gca_qr_code.jpg

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!