Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

MAAK TIJD VOOR HET SPORTING ANDIJK BELEID

Geplaatst op

4 juli 2020 20:00


Eind vorig jaar zijn we gestart met een project waarin we met een brede vertegenwoordiging van onze club het beleid van Sporting Andijk wilden gaan ontwikkelen.

Op donderdag 9 januari werden wij als bestuur verrast door een geweldige opkomst waar veel informatie werd opgehaald. In februari zijn we met de projectgroep vanuit die informatie per kernwaarde gaan bepalen wat dit zegt over de missie en visie van Sporting Andijk en hebben we de route daar naartoe beschreven 

 

In maart zouden we dit voorleggen aan iedereen die betrokken is geweest bij dit project maar helaas gooide Corona roet in het eten.

 

Omdat we dit project toch graag vóór de zomervakantie willen afronden, hebben we hetgeen we aan jullie wilden voorleggen gefilmd. Dit filmpje en de daarbij behorende toelichting per kernwaarde zijn dan ook bij dit item gevoegd.

 

Wij willen iedereen vragen om dit filmpje te bekijken en de toelichting te lezen en jullie eventuele op en/of aanmerkingen hierop te mailen naar marryelledeen@gmail.com of dit kenbaar te maken op de afrondende avond van dit project op dinsdagavond 9 juli om 20.00 in de kantine.

 

Bestuur Sporting Andijk

 

 

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!