Veiling Dorpshuis: zaterdag 4 november 19:30 - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Veiling Dorpshuis: zaterdag 4 november 19:30

Geplaatst op

25 september 2023 13:00


Stichting Veiling Dorphuis is druk bezig met de voorbereidingen voor de veilingavond die gehouden gaat worden in Dorpshuis Centrum op zaterdag 4 november.

Bedrijven en particulieren geven hun bijdrage in de vorm van geld, artikelen, diensten, leuke uitjes en workshops.
Op 4 november proberen wij al deze items stuk voor stuk en voor een leuk bedrag aan de man te brengen via een gezellige veilingavond. Alle kavels worden per opbod verkocht. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan het Andijker Verenigingsleven.

Verenigingen
De verenigingen die meehelpen om hier een succes van te maken en daardoor ook een mooi geldbedrag ontvangen voor hun verenigingen zijn: Asonia Badminton, Atlas tennisvereniging, Hengelsportvereniging De Dobber, Toneelvereniging KNA, Sporting Andijk Korfbal, Sporting Andijk Voetbal, Muziekvereniging Sursum Corda en Zwembad de Weid

Wijklopen
Het wijklopen vindt plaats van 2 tm 6 oktober, in deze week komt er 1 lid van boven beschreven verenigingen bij u aan de deur. Zij vragen om een leuke bijdrage voor de veilingavond, dit kan zijn geld, wat lekkers voor in een verassingsmand, wijn, een uitje of wellicht heeft u zelf nog een origineel idee wat u kan aanbieden aan de veiling.

Kinderveiling
Dit jaar starten we om 19:30 uur met een kinderveiling, hartstikke leuk als u hiervoor wat wilt aanbieden, denk bijvoorbeeld aan een spelletje, workshop taart maken.

Graag tot zaterdag 4 november, de koffie en thee staat vanaf 19:30 voor u klaar in Dorpshuis Centrum Andijk!

 

                                               www.veilingdorpshuis.nl

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!