Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sporting Andijk bedankt vertrekkend Hoofd Jeugdopleiding Ingmar Brilman!

Geplaatst op

5 juli 2021 19:15


Nu het einde van dit voetbalseizoen is gekomen is het helaas tijd om afscheid te nemen van Ingmar Brilman als ons Hoofd Jeugdopleiding. Ingmar heeft ons al geruime tijd geleden laten weten dat hij ging stoppen met de functie.

Wij kijken terug op een fijne samenwerking die de afgelopen drie seizoenen, ondanks de beperkingen in coronatijd, mooie resultaten heeft opgeleverd. Uiteraard de ontwikkeling van individuele trainers en coaches die door Ingmar zijn begeleid. Maar denk ook aan het leerplan, het werken met hulpmiddel Rinus, de scholingsavonden voor trainers /coaches en de extra aandacht voor de overgang van jeugd naar senioren. Verder heeft Ingmar zich succesvol ingezet voor allerlei andere (projectmatige) activiteiten, zoals het ontwikkelen van de missie-visie-kernwaarden voor de vereniging en De Nationale Voetbaldag 2021.

Wij danken Ingmar voor zijn tomeloze inzet, energie en opbouwende kritieken. Wij wensen hem veel succes met zijn werkzaamheden voor de KNVB. Vanuit die rol komen we elkaar zeker weer tegen!

Op dit moment is een opvolger voor Ingmar nog niet gevonden. We kijken naar de invulling van de functie en informeren jullie als hier meer over bekend is.

De Voetbalcommissie

 

Opleiding_Ingmar.jpg

PHOTO-2019-10-16-18-56-12.jpg

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!