Wedstrijdverslag Handbal E1 tegen Excelsior

Geplaatst op

10 september 2014 20:15

Een verslag door jeugdlid Anna Botman.

We moesten kwart voor 11 uit tegen Excelsior. We hadden onze nieuwe shirts aan en ze waren best mooi. We begonnen en Ilse scoorde als eerst we gingen met 2 stoor storen en dat ging best goed. Toen scoorde Tessa dat was ook een mooi doelpunt en toen scoorde Isis. Toen scoorde excelsior. Toen was het rust en het stond 1-3 voor ons. Toen de 2e helft was begonnen scoorde Daimy en Isis en Ilse toen gooide een meisje een bal tegen lynn haar gezicht we hadden geen wissel dus hadden we er een minder. Toen gingen we door en toen viel Daimy op haar rug en moest er ook uit. Toen hadden we er 2 minder maar we gingen wel door en deden toen erg hard ons best. Toen kwam lynn er weer in en isis scoorde. Daarna kwam Daimy er weer in en scoorde ook toen was het af en we hadden 2-9 gewonnen.