Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste nieuws

Praktijkbijeenkomst ‘De Aftrapmodule’ van de KNVB bij Sporting Andijk

18 oktober 20:00  Op woensdagavond 13 oktober jl. heeft onder de bezielende leiding van onze eigen KNVB-kanjer Ingmar Brilman een praktijkbijeenkomst plaatsgevonden voor ons enthousiaste trainersgilde. Deze zogeheten ‘Aftrapmodule’ is een basismodule van de KNVB voor iedere (startende) jeugdtrainer of -coach die daar behoefte aan heeft. meer »

406x gelezen

Schenken voor Veiling Dorpshuis Andijk

8 oktober 14:00  Dit jaar kunt u online een gift of een dienst schenken aan Veiling Dorpshuis Andijk. Wilt u een gift of schenking doen? Dat kan gemakkelijk door op de onderstaande link te klikken. meer »

206x gelezen

Doe mee met Rabo Clubsupport

4 oktober 20:15  Vanaf vandaag kunnen klanten van de Rabobank weer op Sporting Andijk stemmen. Rabo Clubsupport is het initiatief waarmee de Rabobank clubs en vereniging ondersteunt op diverse manieren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een financiële bijdrage, maar ook het delen van kennis of de juiste mensen met elkaar in contact brengen. meer »

173x gelezen

Mooie opbrengst van Deen Sponsoractie 2021

30 september 20:45  Ook tijdens de aller laatste editie van de Deen Sponsoractie is er een mooi bedrag bij elkaar gespaard. We willen iedereen bedanken die heeft geholpen met sparen. Maar in het bijzonder ook Deen Supermarkten voor het jarenlang organiseren van deze sponsoractie waar zoveel verenigingen veel profijt van hebben gehad. Bedankt!

128x gelezen

Activiteiten voor de jeugd in oktober 2021

27 september 20:00  Op 8 oktober organiseert de activiteiten commissie weer een leuke invulling voor de jeugd van Sporting Andijk georganiseerd. Voor verschillende leeftijdscategorieën is er een film te zien in de kantine van Sporting Andijk. Meer informatie staat op de posters hieronder. meer »

319x gelezen

Aftrap van de Grote Clubactie

18 september 10:45  Sporting Andijk gaat loten verkopen met de Grote Clubactie Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor jeugd activiteiten/sportmaterialen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. meer »

204x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!