Het laatste nieuws - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het laatste nieuws

Veiling Dorpshuis: zaterdag 4 november 19:30

25 september 13:00  Stichting Veiling Dorphuis is druk bezig met de voorbereidingen voor de veilingavond die gehouden gaat worden in Dorpshuis Centrum op zaterdag 4 november. Bedrijven en particulieren geven hun bijdrage in de vorm van geld, artikelen, diensten, leuke uitjes en workshops. Op 4 november proberen wij al deze items stuk voor stuk en voor een leuk bedrag aan de man te brengen via een gezellige veilingavond. Alle kavels worden per opbod verkocht. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan het Andijker Verenigingsleven. meer »

31x gelezen

Sporting Andijk nu al in de prijzen

25 september 13:00  De Fair Play Cup is voor Sporting Andijk! Bijk hier het hele artikel uit het Noord Hollands Dagbladmeer »

23x gelezen

Sporting Andijk doet mee met de Grote Clubactie!

18 september 8:15  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet met z’n allen de schouders eronder. We hopen op een mooie opbrengst voor sportactiviteiten /- clinics en materiaal. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »

70x gelezen

Rabo Clubsport actie

4 september 12:15  Vandaag is de jaarlijkse Rabo Clubsupport actie begonnen. Leden/klanten van de Rabobank kunnen op hun favoriete vereniging stemmen. De hoeveeheid stemmen heeft invloed op de hoogte van de financiele bijdrage die wij vanuit de Rabobank ontvangen. Ook Sporting Andijk doet dit jaar weer mee aan deze actie. Kunnen wij ook op jouw stem rekenen? Meedoen is heel gemakkelijk en snel via de Rabobank app.meer »

120x gelezen

Indeling trainingsvelden 2023-2024

30 augustus 19:30  Hierbij de indeling van de trainingsvelden voor komend seizoen.meer »

142x gelezen

Stef bedankt!

19 juli 9:00  Aan het einde van dit seizoen heeft Stef Mellema afscheid genomen van de voetbalcommissie. Op zich niets vreemds dat een vrijwilliger besluit om iets anders te gaan doen. Maar in dit geval willen we toch even stil staan bij deze vrijwilliger die al ruim 20 jaar onafgebroken in bestuursfuncties heeft gezeten. meer »

287x gelezen

Ga naar archief

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!