Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wedstrijdverslagen en doelpuntenmakers op de site

Voor voetbalteams biedt onze website heel veel leuke extra's en mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om wedstrijdverslagen, doelpuntenmakers, assisten en andere statistieken toe te voegen en bij te houden. Dit alles zit in een pakket aan modules die VoetbalAssist, de bouwer van onze website, biedt.

Neem eens een kijkje op onderstaande links om te zien wat er zoal mogelijk is.
http://www.voetbalassist.nl/Screenshots/
http://www.voetbalassist.nl/ModulesEnKosten/Voetbal/

Dat wil ik voor mijn team bijhouden!
Voor trainers/coaches van een team is het mogelijk om toegang te krijgen tot je eigen team. Je krijgt dan een account waarbij je allerlei dingen kunt bijhouden. Je kunt dan dus bijvoorbeeld een wedstrijdverslag uploaden en doelpuntenmakers toevoegen, maar ook meer! Er is zelfs een speler-volg-systeem waarmee je heel veel kunt doen. Beschrijvingen van al deze mogelijkheden zijn te vinden op http://www.voetbalassist.nl/ModulesEnKosten/Voetbal/. Er is dus veel mogelijk, maar je bent vrij om te gebruiken wat je wilt.

Wil je als trainer/coach/begeleider een account met toegang tot je eigen team, stuur dan een mailtje naar Luc Waardenburg (luc_waardenburg@hotmail.com).

Ik vind het teveel gedoe om het zelf te doen
Wil je wel wekelijks of af en toe een wedstrijdverslag op de site zetten, maar zie je het niet zitten om het zelf te doen, dan kun je het verslag (en eventueel doelpuntenmakers) mailen naar Luc Waardenburg (luc_waardenburg@hotmail.com). Dan wordt het voor je op de site gezet.

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!