Grote Clubactie 2022 - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Grote Clubactie 2022

Geplaatst op

23 september 2022 19:45


Sporting Andijk gaat loten verkopen voor activiteiten en materiaal voor de jeugdleden.

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de 50e editie van de Grote Clubactie. Sporting Andijk doet dit jaar weer mee. Onze leden zetten zich in voor de vereniging. 80% van al het opgehaalde geld daar direct naar de clubkas.

Ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook Sporting Andijk.

QR.jpg

Extra inkomsten hard nodig

Clubcoördinator van Sporting Andijk“ Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor activiteiten en materiaal voor de jeugd. Omdat het belangrijk is dat er voldoende materiaal is om op een juiste manier trainingen te kunnen geven en  regelmatig activiteiten te kunnen bieden. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!”

80% gaat naar de club

Eén lot kost drie euro, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de club gaat. Jaarlijks gaan ruim 300.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. In totaal haalden zij vorig jaar 10,7 miljoen euro op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen.

Vorig jaar lukte het Sporting Andijk om maar liefst 3.801.48 op te halen.

Vanaf deze week zullen de verkopers bij u langs de deur komen. Mocht u liever niet contant willen betalen dan kan dat ook via de QR code die de jeugdleden bij zich hebben of via de bijgevoegde QR code .

De trekking van de Grote Clubactie 2022 vindt plaats op dinsdag 6 december. Vanaf woensdag 7 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl

Wij_doen_mee_koop_een_lot.jpg

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!