Andijker voorronde NK Stoepranden groot succes - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Andijker voorronde NK Stoepranden groot succes

Geplaatst op

17 juli 2022 13:00


Op 15 juli 2022 was De Weid het toneel van de Andijker voorronde voor het NK Stoepranden. Waar de bezoekersaantallen normaal al groot zijn voor een avondje Discozwemmen, bleek de combinatie met deze voorronde helemaal succesvol. Zo'n 200 bezoekers waren aanwezig, waarvan een groot deel zich ook aan het stoepranden waagde. In twee leeftijdscategorie├źn werd er gestreden voor de winst. In de leeftijd van 6-10 jaar ging de finale tussen Ivan Groot en Sidney Raven. Bij de kinderen van 11-14 jaar waren dat Kiki Wubbolts en Younes Alkulaib. Beide wedstrijden waren erg spannend en gingen lang gelijkop. Uiteindelijk trokken Ivan en Younes aan het langste eind en mochten zij hun tickets in ontvangst nemen! De finale onder leiding van Jantje Beton is op 18 september 2022 in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Wie weet kiezen zij ervoor om de Andijker eer hoog te houden!

Ivan.jpg        Younes.jpg

Niet alleen voor de finalisten was er een prijs. Jantje Beton heeft het initiatief genomen om het NK Stoepranden te organiseren. Het doel is om spelen, bewegen en ontmoeten te bevorderen. Het gaat dus niet alleen om het winnen, maar vooral over het doen! Daarom is er ook een sportiviteitsprijs uitgereikt, waar Timo Barg met de eer streek. 

IMG-20220715-WA0006.jpg

Met deze prijsuitreiking hebben Zwembad De Weid en Sporting Andijk Handbal een zeer geslaagde avond afgesloten. We kunnen wel stellen dat het gelukt is om de jeugd van Andijk in beweging te krijgen! Misschien ben jij wel zo enthousiast geworden dat je ook een keer wil proberen? Meld je dan aan om begin volgend seizoen mee te doen aan een training!

handbal_is_een_leuke_sport_groot.JPG

Tot slot nog een dankwoord richting de Club van 50 van Sporting Andijk voor het ter beschikking stellen van de stoepranden die bij het spel gebruikt zijn. 

IMG-20220715-WA0005.jpg

IMG-20220715-WA0017.jpg


IMG-20220715-WA0018.jpg

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!