Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kerstbomen verkoop Sporting Andijk

Geplaatst op

4 januari 2021 10:15


Ook in 2020 vond de jaarlijkse kerstbomenverkoop van Sporting Andijk plaats. Na een jaar vol met bijzondere gebeurtenissen en uitdagingen mocht de verkoop dan eindelijk plaatsvinden van 1 tot en met 12 december.

Net zoals voorgaande jaren zijn de mooiste bomen uit Tiendeveen uitgezocht en gezaagd. Vervolgens werden deze met behulp van de vrachtwagen van Johan Kistemaker naar Pop Vriend getransporteerd voor de opslag. Op maandag 30 november heeft de onderhoudsploeg alles klaargezet op de Middenweg, waar de volgende dag de verkoop plaats mocht vinden.
Om de verkoop dit jaar zo ‘coronaproof’ mogelijk te laten verlopen, hebben wij dit jaar ook rekening moeten houden met een duidelijk aangegeven in- en uitgang en het houden van de gepaste afstand tot elkaar. Dankzij de inzet van vele vrijwilligers hebben wij dit met succes kunnen realiseren. Doordeweeks werd er in de middagen verkocht en op zaterdagen waren wij ‘s ochtends al geopend. Ook werden er op deze dag vele bomen aan huis bezorgd.
Bovendien kwam RTV-Noord-Holland dit jaar langs om een leuk filmpje bij ons op te nemen. Dit was vooral uit interesse voor hoe verschillende verenigingen omgaan met de gevolgen van het coronavirus en hoe een kerstbomenverkoop hierbij financieel bijvoorbeeld kan helpen.
Dat de club deze verkoop hard kon gebruiken was bij de meeste mensen natuurlijk ook bekend, waardoor er dit jaar een massale verkoop plaatsvond. Wij waren praktisch uitverkocht, waardoor we op de laatste zaterdag nog maar 3-4 bomen hadden om te verkopen. Door jullie trouwe support mogen wij daarom met trots vermelden dat wij dit jaar een record bedrag hebben opgehaald van € 2.824,12!
Graag willen wij alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet die deze verkoop mogelijk heeft gemaakt. Wij kijken ernaar uit om u volgende jaar weer te verblijden met een mooie kerstboom, hopelijk onder betere omstandigheden!
Sporting Andijk, evenementencommissie.

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!