Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Brief van het bestuur (04-04-20)

Geplaatst op

4 april 2020 12:00


Beste leden, ouders, vrijwilligers en supporters,

In verband met de door het kabinet afgekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden de competities van het amateurvoetbal, handbal en korfbal niet meer hervat en is het seizoen 2019/2020 voor deze drie takken van sport beƫindigd.

Een besluit waar we ons in deze onwerkelijke tijden allemaal in kunnen vinden. Het is ontzettend jammer dat we dit seizoen niet meer kunnen genieten van onze sport maar er gaat niets boven onze gezondheid, dus we hebben geen keuze.

Door deze maatregelen zijn ook het tentenkamp en ons jeugdtoernooi afgelast en zullen er tot nader order geen activiteiten op het complex plaats vinden.

 

Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar inzet dit seizoen en ik hoop van harte dat we elkaar binnenkort weer “live” kunnen ontmoeten. Maar voor nu; blijf allemaal gezond en besef wat belangrijk is in het leven!

 

 

DRINGENDE OPROEP

Ons sportcomplex is in verband met de coronamaatregelen gesloten. Dit betekent dat er niet mag worden gesport met vrienden, ook nu het voorjaarszonnetje daartoe juist zo uitnodigt. Helaas zien we op diverse momenten nog steeds groepjes jongeren op ons complex.

Ik wil iedereen echt dringend verzoeken niet meer naar ons sportcomplex te komen. We moeten ons met z’n allen aan de afgekondigde richtlijnen houden om zo een crisis in de ziekenhuizen te voorkomen.

De zorgmedewerkers blijven binnen voor ons en dus blijven wij binnen voor hun!

 

 

We rekenen op uw begrip.

Het bestuur van Sporting Andijk

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!