Bedankt Carola! - Sporting Andijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Bedankt Carola!

Geplaatst op

7 juli 2022 20:00


Tijdens de afgelopen ALV is Carola afgetreden als bestuurslid bij Sporting Andijk. Vanaf de oprichting van Sporting Andijk is Carola actief geweest als secretaris binnen de vereniging. Maar ook daarvoor al vervulde ze deze rol binnen A.V.V. In totaal heeft is ze hierdoor in totaal 13 jaar! actief geweest binnen besturen van het Andijker verenigingsleven. We willen Carola graag bedanken voor de vele jaren van inzet.

Het aftreden van Carola is tijdens de laatste ALV niet onopgemerkt voorbijgegaan. Marryelle heeft een passend afscheidwoordje gehouden die jullie hieronder kunnen lezen. Uiteraard is er ook nog een bloemetje met een passend cadeautje gegeven.

Beste Carola,

In de jaarvergadering van 30 oktober 2009 volgde jij Anne-Miek de Vries op als secretaris van A.V.V. Andijk. Bij de afscheidswoorden voor Anne-Miek begon jij wat witjes weg te trekken toen jij hoorde wat wij van jou verwachtten als opvolger van Anne-Miek………….

Je moest in haar voetsporen treden en zij was voor mij als voorzitter een geweldige secretaris. Maar die schoenen pasten jou prima! Want ook voor jou gold dat wanneer je een taak op je nam, ik er van op aan kon dat het voor elkaar kwam.

Samen hebben we jarenlang heel West Friesland afgereisd om uiteindelijk bij de juiste complexen aan te komen. Wat zullen wij een bestuurskamers van binnen hebben gezien. En het leuke was altijd dat wanneer wij binnen stapten er verwachtingsvol werd uitgekeken naar de mannen van het bestuur. Maar ja, de topfuncties bij A.V.V. Andijk werden bezet door een paar Westfriese meiden. Wij hadden geen last van het glazen plafond.

Uiteindelijk wisten ze het wel en werden de “dames van Andijk” met alle egards ontvangen.

We hebben samen ook het hele fusietraject meegemaakt. Dat is een zeer bijzondere tijd geweest waar we met de beide verenigingen veel voor elkaar hebben gekregen.

Bij de fusie nam je, naast het secretariaat, ook de nieuwe kledingcommissie van Sporting Andijk voor je rekening. Ik nam in 2014 bij de fusie afscheid als voorzitter en ik werd opgevolgd door Jaap Kwantes. Ook Jaap Kwantes en later ook Marcel Aker heb je in hun bestuursperiode met verve bijgestaan. In het voorjaar van 2019 heeft het bestuur een moeilijk besluit moeten nemen wat veel stof heeft doen opwaaien en wat voor pittige reacties richting het dagelijks bestuur heeft gezorgd. Dat is jou niet in de koude kleren gaan zitten. Je bent het bestuur toch nog 3 jaar blijven steunen en dat is zeer te prijzen. Ik hoop dan ook dat een ieder jouw verdiensten voor de vereniging op waarde zal weten in te schatten.

 

Lieve Carola, het bestuur wil je bedanken voor de afgelopen 13 jaren van inzet en trouw aan de vereniging.

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!