Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacature webmaster

Geplaatst op

14 september 2022 19:15


Waar vroeger iedere week het programma van de voetbal en handbal als papieren bundel door de brievenbus ging, gaat dit inmiddels digitaal. Volledig automatisch worden de uitslagen en programma’s bijgewerkt en kan iedereen op de pc of smartphone altijd en overal kijken waar er gevoetbald moet worden. Ook voor evenementen en andere relevante nieuwberichten is de website het vaste communicatie middel naar de leden van Sporting Andijk.

Voor het optimaal functioneren van de website is het belangrijk dat deze wekelijks word bijgewerkt. Na dit enkele jaren met plezier te hebben gedaan ga ik een andere rol aannemen binnen Sporting Andijk. Daarom ben ik op zoek naar iemand die het stokje als website beheerder van mij wil overnemen.

Het programma waarop de website draait is relatief simpel. Iedereen die een beetje handig is met de computer kan hier in principe mee werken. Het bijwerken van de informatie voorziening gedurende het seizoen kost meestal een uurtje in de week. Denk hierbij aan;

  • Het plaatsen van relevante (aangeleverde) nieuwsberichten
  • Het bijwerken van balsponsoren op de kantine schermen
  • Het bijwerken van de agenda
  • Het promoten van actie (bijvoorbeeld De Grote Clubactie)
  • Overige zaken zoals het bijwerken van contactgegevens binnen de commissies.


Daarnaast zijn er nog enkele zaken die jaarlijks terugkomen zoals het bijwerken van de teams. Hoewel dit voor een groot gedeelte automatisch gaat moeten er enkele zaken ook even handmatig worden bijgewerkt.  

Profiel

Hoewel het bijwerken van de website niet heel moeilijk is gaat de voorkeur uit naar iemand die beroepsmatig (of opleiding) ook met websites en/of grafisch design te maken heeft. Enige basiskennis van het bewerken van foto’s en samenstellen van promotie posters is een handige vaardigheid. Ook heeft de website behoefte aan een opknapbeurt waarin niet alleen de lay-out word bijgewerkt, maar waarin automatisering verder kan worden geïmplementeerd (stage/schoolproject?). Dit zou eventueel ook als los project naast het reguliere websitebeheer kunnen plaatsvinden.

Ideaal aan de functie is dat jij vrijwilligers werk kan uitvoeren wanneer je daar tijd voor hebt en niet gebonden raakt aan vaste tijdstippen of dagen. Zolang als het bijwerken maar wekelijks gebeurt.

Lijkt het jou leuk om websitebeheerder bij Sporting Andijk te zijn. Neem dan even contact met mij op via 0653903113 of stuur een mail naar website@sportingandijk.nl

Mvg,

Rob Smit 

Maandsponsor

Hoofdsponsoren

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!